13 Aralık 2018 Perşembe

DAÇEV Genişletilmiş Yönetim Kurulu Toplantısı

DAÇEV genişletilmiş Yönetim Kurulu toplantımızı 12 Aralık 2018 tarihinde gerçekleştirdik. Katılan, zaman ayıran herkese teşekkür ederiz.

Toplantıda;

1. İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ile iletişim kurularak çocuklara yönelik projeler üretilmesi ve yürütülmesi için bir çalışma grubu oluşturuldu.

2. Kent Konseyi Su Çalışma Grubu'nun GEKA'dan hibe almak üzere hazırlıklarını yaptığı ve DAÇEV'in proje partneri olduğu "Datça Arıtılmış Atık Su Geri Kazanımı Fizibilitesi" projesinin üyelere tanıtımı yapıldı.

3. DAÇEV'in de bileşenleri arasında olduğu Muğla Çevre Platformu (MUÇEP)'deki son gelişmeler hakkında bilgi verildi. Datça'daki ekoloji hareketinin tartışılacağı MUÇEP Datça'nın çağrıcı olduğu 21 Aralık Cuma günü saat 13:30'da Belediye Meclis Salonu'ndaki toplantının duyurusu yapıldı. Söyleyecek sözü olan tüm üyelerimizin bu toplantıya katılması istendi.

4. Organik Atıkların toplanması için çöp konteynerı/kovası için Kent Konseyi'ne istekte bulunulması kararlaştırıldı. Pilot uygulama alanları olarak Cumartesi ve Çarşamba pazarları önerildi.



Hiç yorum yok: